Produkt wieprzowo – drobiowy, homogenizowany, wędzony, parzony.
Forma pakowania: MAP
mięso drobiowe (28%), woda, mięso wieprzowe (24%), tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, skrobia modyfikowana, sól, syrop glukozowy, glukoza, przyprawy, ekstrakty przypraw, białko sojowe, stabilizatory (difosforany, trifosforany, polifosforany), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), substancja zagęszczająca (E407a), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas mlekowy, kwas winowy, octany sodu, cytryniany sodu), białko wieprzowe, substancje żelujące (alginian sodu, guma guar), emulgatory (E471, E472c), cukier, aromat, barwnik (E120), substancja konserwująca (azotyn sodu).
Możliwa obecność: selera, gorczycy, mleka (łącznie z laktozą), jaj, zbóż zawierających gluten.