Data publikacji: 21-11-2023

Pracownik do działu utrzymania higieny

Miejsce wykonywania pracy: Gotardy


Zakres obowiązków:

  • Wykonywanie zabiegów mycia i dezynfekcji w zakładzie produkcyjnym ( sprzęt , pomieszczenia ).
  • Mycie wózków wędzarniczych, kijów, cymbrów.
  • Pobieranie odpowiednich środków myjąco- dezynfekujących.
  • Obsługa stacji Centralnego systemu Mycia.

Wymagania:

  • Aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna.
  • Mile widziane osoby bez doświadczenia chcące zdobyć nowe umiejętności.

Oferujemy:

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
  • Motywujące wynagrodzenie stałe + premia uznaniowa.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres:

kadry@zmlenarcik.pl

W CV prosimy o dopisanie następującej klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).”

Informujemy, że Administratorem danych jest Zakład Mięsny Lenarcik.z siedzibą w Gotardy 37, 06-126 Gzy.Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji.Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r.Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe.Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.