Data publikacji: 18-08-2020

Główny technolog

Miejsce wykonywania pracy: Gotardy


Zakres obowiązków:

  • tworzenie receptur i prowadzenie prób technologicznych w zakresie wytwarzania żywności;
  • opracowywanie, wdrażanie, prowadzenie i doskonalenie procesów produkcji;
  • dokonywanie oceny przydatności technologicznej i wyboru surowców;
  • nadzorowanie produkcji pod kątem zgodności z recepturami i normami jakościowymi;
  • tworzenie dokumentacji jakościowej i procesowej;

Wymagania:

  • minimum 5 lat doświadczenia na podobnym stanowisku;
  • wykształcenie wyższe kierunkowe – technologia żywności, biotechnologia lub pokrewne;
  • znajomość praktyczna procesów technologicznych w obszarze produkcji żywności;
  • umiejętność organizacji pracy;
  • poczucie odpowiedzialności za podjęte decyzje;

Oferujemy:

  • 5 dniowy tydzień pracy;
  • atrakcyjne wynagrodzenie;
  • umowę o pracę;
  • pracę w profesjonalnym zespole technologicznym;
  • mile widziana własna działalność;

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres:

praca@zmlenarcik.pl

W CV prosimy o dopisanie następującej klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).”

Informujemy, że Administratorem danych jest Zakład Mięsny Lenarcik.z siedzibą w Gotardy 37, 06-126 Gzy.Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji.Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r.Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe.Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.