Zakład Mięsny LENARCIK oferuje obsługę cateringową. Nasz zgrany zespół poradzi sobie z każdą imprezą. Obsługujemy bankiety, konferencje, spotkania firmowe, przyjęcia prywatne oraz imprezy plenerowe.

W naszym menu przeważa kuchnia polska z tradycjami staropolskimi. Dzięki działalności zakładu i nabytym doświadczeniom jesteśmy w stanie zaoferować pierwszorzędne przystawki i patery. Naszą specjalnością jest dziczyzna. Obok naszego dzika na ruszcie czy gulaszu nikt nie przejdzie obojętnie.

Realizując zlecenia klientów dopasowujemy się do wszelkich wymagań. Pomagamy przy doborze menu w zależności od okoliczności.

Zachęcamy do kontaktu

Marzena Krakowska
Dyrektor Zakładu Mięsnego Lenarcik
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel. (23) 691 40 52 wew. 25

Powered by Joomla!