Pragniemy nawiązać kontakt z hodowcami trzody chlewnej, oraz firmami zajmującymi się pośrednictwem w zakresie skupu i sprzedaży zwierząt rzeźnych, w celu zawarcia długoterminowej stałej, współpracy. Z przyjemnością odpowiemy na wszelkie pytania jak i propozycje ze strony rolników dotyczące współpracy z naszym zakładem. Nawiążemy również współpracę z osobami chętnymi do organizacji i prowadzenia punktów skupu trzody chlewnej.

Zapytania prosimy kierować e-mailowo na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. bądź telefonicznie pod numer: +48 23 691 52 40 wew. 25

Zapraszamy do nawiązania współpracy z Naszą firmą w zakresie dostarczania mięs (wieprzowina, wołowina, cielęcina, dziczyzna, kurczak, indyk) oraz wyrobów mięsnych z oferty ZM Lenarcik. Obsługujemy firmy z obszaru północnego mazowsza oraz okolic Warszawy. Jednakże zachęcamy do kontaktu w sprawie określenia możliwości dostawy.

Wierzymy, że Nasze atuty takie jak:

  • możliwość codziennej, świeżej dostawy do odbiorcy,
  • rzetelny dostawca dbający o jakość,
  • znana marka na terenie północnego mazowsza,
  • szeroki asortyment, w tym wyroby z dziczyzny,

skłonią Państwa do dołączenia do grona Naszych klientów.

Zachęcamy do kontaktu:

  • mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • bądź telefonicznie z dyr. handlową Aliną Rachubą. 515 081 403

Zamówienia można składać codziennie od poniedziałku do piątku w następujący sposób:

  1. telefonicznie

    • 23 691 52 40 wew. 26
    • 23 691 52 42 wew. 26
  2. faxem

    • 23 691 52 40 wew. 30
    • 23 691 52 42 wew. 30
    • 23 691 51 47 wew. 30
  3. e-mailowo

    • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Zamówienie powinno zawierać:

  • opis grupy asortymentowej lub produktu, który będzie w zamówieniu
  • wymagany czas dostawy produktu
  • adres miejsca dostawy
  • dane i nazwa firmy lub osoby fizycznej na którą będzie zamówiony towar
  • imię i nazwisko osoby zamawiającej
  • dane do kontaktu z osobą zamawiającą i dane zleceniobiorcy

 

Zamówienia towaru dokonane jedną z powyższych dróg każdego dnia do godziny 16:00 będą realizowane dnia następnego. Zamówienia złożone w piątek realizowane są w poniedziałek. W przypadku świąt państwowych i kościelnych prosimy w dniu złożenia zamówienia o kontakt telefoniczny z działem handlu i spedycji.


Zamówienie wyrobów z dziczyzny:

W związku z sezonowością pozyskania surowca realizacja zamówień na wyroby z dziczyzny jest ustalana indywidualnie w każdym przypadku. Prosimy o kontakt w celu ustalenia szczegółów.

Podkategorie

Powered by Joomla!